Husk dette når du skal på fotballtur med jentene

For oss som elsker fotball er det en drøm å reise på en skikkelig fotballhelg med vennene sine. Da får man det beste fra så mange verdener. Ikke bare får man sett skikkelig fotball fra tribunene på i sin favoritt stadion, man får også reist som de fleste av oss elsker, og vært med venner – som tiden kanskje ikke alltid strekker til i hverdagen. Selv om dette er en drømmetur for veldig mange av oss, er det likevel noen ting man må huske på før man reiser.

Hvilke klær skal man ta med seg når man reiser på fotballtur

Selv om man skal være borte i bare en helg, vil det være en innholdsrik helg med mange forskjellige anledninger på kort tid. Man kommer for eksempel etter all sannsynlighet å dra ut på kveldene å nyte et fint måltid. Da er det fint med svarte kjoler fra na-kd eller kjoler i en annen farge om man ønsker det. Hos na-kd vil man egentlig finne det meste av det man trenger av klær til en fotballtur med venninnene. Na-kd har nemlig det nyeste av klær, mer enn bare svarte kjoler, til enhver anledning man skulle trenge. Uansett om det er festligheter, svarte kjoler til et finere måltid på kvelden eller når man er på hotellrommet, så finner man det der.

I tillegg må man tenke på hva man skal ha på seg på selve kampdagen. Det ideelle og mest fristende å bruke som overdel, er jo naturligvis trøyen til favorittlaget sitt, og dette er jo det mest vanlige også hvis været strekker til. Man må huske på at man skal stå ute i flere timer både før, under og etter kampen. Hvis det er kaldt eller ruskete vær, vil man alltid takke seg selv for å ha kledd seg godt etter været. Dette har jo mye å si først og fremst når på året kampen er, hvor i verden den er og rett og slett hva værmeldingen sier. Her er det ingen problem å være godt forberedt.

Hva annet må man huske på når man er på fotballtur med jentene

Det viktigste av alt er at man er trygge og ikke tar unødvendige risikoer når man er på reise. Deretter er det bare om å kose seg mest mulig, og huske på at dette kanskje er en tur man har spart til og planlagt i lang tid. Når man først er på turen er det viktig å