Hvordan følger du med på fotball?

Noe som er sikkert er at Norge er et land som er fylt med fotballfans i alle aldre og alle sjangre. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan man kan følge fotball.

Følge med på lagets app

Det blir flere og flere kamper å følge med på, derfor laster mange ned en app der de kan følge resultatene og de får pushvarsel når noe nytt skjer i kampen. Dette er et valg folk ofte tar når de ikke kan se kampen, eller det er en kamp med lag du ikke heier på som har innvirkning på resultatene til favorittlaget ditt.

Gå på kamp

Dette er en av de mest populære måtene å følge fotball på, men som ikke alltid er like tilgjengelig for alle, spesielt hvis laget du holder med er i et annet land. Det er derfor mange som sparer opp penger til å dra på store turer i løpet av året. Noen tar til og med på seg kule fotballdrakter og halloween kostymer for å skille seg ut og få oppmerksomhet på kamp. Kjenner du noen som har gjort dette?

Se kamp på TV

Dette er noe som har blitt mer og mer populært ettersom flere og flere lag har blitt tilgjengelig via streamingsider eller ulike typer TV-kanaler. Mange møtes i hjemmet for å se kamp!

Se kamp på pub

Dette er også noe som er utrolig populært. Ikke bare fordi man får tappet øl, men fordi man kan møte andre supportere av laget ditt. Det er nesten like bra som å være på kampen.

Hvordan pleier du å se på kamp? Pleier du å se livestream eller prøver du å dra på så mange kamper som overhodet mulig?