Reis til Anfield

Man skulle kanskje tro at supporterklubben i Norge med flest medlemmer tilhører en av de Norske toppklubbene, slik som Rosenborg eller Vålerenga? Dette virker jo naturlig, siden disse er blant landets største klubber, og i landets største byer. Men slik er det faktisk ikke. Norges aller største supporterklubb er faktisk tilknyttet et lag som ikke engang spiller i Norge. Liverpools offisielle supporterklubb i Norge består av over 50000 medlemmer, og har i flere år vært landets største.

Tusener av norske supportere reiser over til balløya hvert eneste år, og den aller største gruppen reiser til Anfield, Liverpools hjemmebane

Med en stadionkapasitet på 54000 seter skulle man tro at det var mulig å bruke et kredittkort til få tak i billetter i ny og ne. Med en slik tiltrekningskraft som denne klubben på Merseyside har, så har dette vist seg å være alt annet enn lett. For å understreke dette kan man poengtere at 25000 står i kø for sesongkort, og denne køa har ikke vært mulig å melde seg opp til på over 10 år. Den hadde altså vært ufattelig mye lengre om det var mulig. Også andre billetter er vanskelig å få tak i, spesielt om du ikke ønsker betale en formue. Det finnes trekninger, men disse er du alt annet enn garantert å få en billett gjennom. Skulle man derimot klare å få tak i flere billetter betyr også dette at du enklere kan få kjøpe billetter senere. Liverpool har en form for lojalitetsprogram, som gjør at de som er på mange kamper, også får tak i nye billetter.

Derfor har det blitt slik at norske fans sin eneste mulighet for å reise på kamp, er gjennom reiseselskaper. Disse tilbyr ofte overprisede billetter, i kombinasjon med hoteller. For deg som reiser over en gang går nok dette fint. For de som ønsker å se flere kamper i året, så er saken en annen. Å bestille tur ved å bruke kredittkort er derfor en god løsning. Med de mange valgmulighetene klarer du alltids finne et kredittkort som ikke trenger å gjøre reisen din unødvendig dyr. Ønsker du å spare penger på billettene er det ofte slik at man må kjøpe de fra litt ukjente tilbydere, og da føles det ofte trygt å benytte seg av kredittkort. Slik er det banktilbyderens penger, og ikke dine du mister, om noe skulle gå galt.

Uansett hvor mye du må betale, så anbefales dette uansett på det sterkeste. Anfield er noe helt for seg selv, spesielt om du er supporter. 54000 mennesker, snart 61000 etter den siste utbyggingen, som synger samme sang er ikke annet enn helt utrolig. Derfor anbefales det å anskaffe seg et kredittkort, bestille seg en reise, og nyte.