Fotball i strømkrisens tid

Så mange nordmenn er glade i fotball at de som har rettighetene til å vise de mest attraktive kampene kan ta høye priser. Dette utnytter de også til fulle, slik at det å kunne se kamper fra Premier League, La Liga og Champions League har blitt dyrere enn noen gang før. Spørsmålet blir da hvordan man kan forsvare å ta vare på denne hobbyen i en tid når alt annet, og spesielt strøm, har blitt så dyrt? I denne artikkelen skal vi se at det finnes en løsning, nemlig å bruke strømmen på en smartere måte.

Hvordan holde strømutgiftene nede?

I dag vet vi at staten har tatt på seg en del av utgiftene ved de uvanlig høye strømprisene, men samtidig vet vi at strømstøtten verken dekker alt eller alle. Dermed må vi se på hvordan vi fortsatt kan nyte Haaland og Ødegaard når kulda setter inn. En smart måte å gjøre dette på er å ta i bruk Tibber, som hjelper deg å redusere strømutgiftene. Ved Tibber sin app og smarte teknologi kan du faktisk spare mye, fordi de hjelper deg med å bruke strøm på en mest mulig økonomisk måte. Du får full oversikt over hvordan du bruker strømmen, og dermed kan du endre de vanene som koster mest. Heldigvis er det ikke fotballkampene på TV som bruker mest strøm!

Du kan fortsette å kose deg med storkampene i Champions League, med topplagene fra England, Spania, Tyskland og Italia. Alt du kanskje trenger er en litt mer planmessig bruk av strømmen, som er lett å få til når du bruker Tibber. Har du kanskje tenkt på å legge inn solceller for å lage litt strøm selv? Da kan også Tibber hjelpe deg å overvåke produksjonen. I det hele tatt er det veldig mye å spare på slike løsninger, og dermed kan du nyte fotballen med god samvittighet.