Idrett    Du er ikke logget inn
Change to English...
Hovedmeny

Enklere for karuseller

WebEntry er nå gjort enda enklere å administrere for karuselløp der løperen som melder seg på automatisk skal være påmeldt til alle løp.

 - Karusell
28/4-2010
Mange idrettskretser arrangerer karuselløp, og nå er dette gjort enda enklere.

For løperen
For løperen er påmeldingen enklere ved at man ikke lenger trenger å krysse av for alle løpene som inngår i karusellen, nå rekker det med ett kryss, og så tar WebEntry hånd om resten. Dette gjelder også ved endringer (klassebytte og brikkeendring for orientering).

For arrangøren
Alt arrangøren trenger å gjøre, er å koble sammen løpene (som før) og krysse av for at serien er en karusell. Da gjøres dumpen av påmeldinger tilgjengelig for hvert løp individuelt (på administrasjonssiden for eksport/import).

Expo
Expo er det lille programmet som tar hånd om import/eksport av data som du har dumpet fra WebEntry og som skal inn/ut av Etiming. I den nyeste versjonen av Expo, er det nå en egen karusell-knapp som nullstiller databasen mellom hvert løp. På denne måten kan du bruke den samme databasen for alle løpene i karusellen og dermed opprettholde startnr for hver av løperne.
Tips: Husk å legge en kopi av basen slik den var før du nullstiller i en egen mappe. På den måten kan du alltid gå tilbake og gjøre korreksjoner for det løpet som var.

Karusell-innstillinger
I en karusell, kan det være lurt å bruke startnr som sammenlagtparameter. Dette angir du på administrasjonssiden for datoer. Her finner du også et kryss som angir at løpsserien er en karusell og ikke en vanlig serie av løp. Hvis løpet du administrerer allerede er koblet sammen med andre løp, vil avkrysning i dette feltet automatisk oppdateres i alle de andre individuelle løpene som inngår i karusellen (og tilsvarende dersom du skulle fjerne det).

28/4-2010
Enklere for karuseller
WebEntry er nå gjort enda enklere å administrere for karuselløp der løperen som melder seg på automatisk skal være påmeldt til alle løp.

Les mer...

21/1-2010
Stafettpåmelding
WebEntry lanserer stafettpåmelding.

Les mer...

21/1-2010
Timestyrt påmelding
Nå kan du åpne og stenge påmeldingene dine etter klokka, dvs at du kan sette opp at du vil stenge påmeldinga etter et visst klokkeslett, og ikke må vente til midnatt.

Les mer...

26/5-2009
Beskytt påmeldingen din
Vi opplever dessverre fra tid til annen at påmeldinger forsvinner. Hvis du logger deg inn når du melder deg på, beskytter du påmeldingen din, slik at ingen andre kan endre eller slette den.

Les mer...

21/5-2009
Velkommen til NYE WebEntry!
Vi er stolte av å presentere WebEntry fra nytt ståsted og med forbedrede funksjoner, håper vi du vil trives minst like bra eller kanskje bedre enn før.

Les mer...

21/5-2009
Nye linker til ditt arrangement
Webentry har fått kortere linker, som forhåpentlig vis vil gjøre det enklere for deg å lage linker til løpet.

Les mer...

15/1-2009
O-cad kommer på NORSK
O-cad AG bekrefter at O-cad versjon 10, som lanseres i løpet av våren, nå også kommer på norsk.

Les mer...

10/10-2008
Expo med startnr-oppdatering for etteranmeldinger
Expo er nå videreutviklet for enda enklere betjening av påmeldinger.

Les mer...

1/7-2007
Angi krets for klubben din
For norske klubber gjelder at klubben selv kan angi kretstilhørighet.

Les mer...

27/9-2006
Kalenderfunksjon
Nå skal det bli enda enklere å finne fram.

Les mer...